Zasady publikowania
komentarzy znajdziecie
Państwo pod tym adresem.

Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!

 

Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!

Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
 

Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
 

Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.

Gwiazdy od kuchni

(3)
2006-04-18 09:56 | Polityka.pl
  • 2006-04-16 15:03 | historyk

    NIE!!!

    Z przerażeniem pezeczytałam , że jest historykiem. "To co gotuje, wygląda paskudnie. Rewelacja dla ludzi na diecie. Zero apetytu. Nie zna jezyków, to przerażające, jak wydusza z siebie - Ja.Ja. lub Oui.Oui.
  • 2006-04-18 09:56 | justa330

    Makłowicz jest the best!!!

    Z wszystkich wyżej wymienionych gotujących na akrenie Tv żaden nie dorównuje Robertowi Makłowiczowi, on przyrządza sprawdzone p%5Bolskie zazwyczaj potrawy, bądz z regionu do którego się wybrał ,