Zasady publikowania
komentarzy znajdziecie
Państwo pod tym adresem.

Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!

 

Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!

Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
 

Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
 

Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.

Ład kiełbasiany

(4)
2006-10-09 10:38 | Polityka.pl
  • 2006-10-04 14:59 | Wron

    paciorkowiec złocisty?>?

    rozumiem że jest to błąd autora , poniewaz nie ma bakterii o nazwie paciorkowiec złocisty, ale za to jest gronkowiec złocisty (Staphylococcus aureus)
  • 2006-10-08 22:29 | W.K.

    Re: Amoniak zakwasza?

    > Amoniak ma charakter alikaliczny, jak więc może zakwaszać?  
    W WP jest link do tego artykułu w forum odzywało się 50 osób i żadna nie widział błędów o " kwaśnym amoniaku" czy "paciorkowcu złocistym" za to wiele osób pisało " jaki ład chyba jad kiełbasiany"
    No cóż wiedza ogólna i umiejętność czytania ze zrozumieniem to dziś w Polsce rzadkość.
    Pozdrawiam
  • 2006-10-09 10:38 | sztyga20

    Amoniak zakwasza?

    Amoniak ma charakter alikaliczny, jak więc może zakwaszać?