Wyszukaj na forum
Forum
Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!
Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!
Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.
Wywiad na tacy
(5)-
A kogo obchodzi dobro Polski
A ktorego z tych demaskatorow obchodzi interes Polski, przeciez tu chodzi o wlasna prywatna zemste na wyimaginowanym przeciwniku. Dla osoby ktora sie orientuje w naszej historii nie jest tajemnica, ze najwiekszym wrogiem na szego kraju bylismy, jestesmy i chyba niestety bedzieny my sami.
PS.Zabawna jest wiara panow Wassermanow, Maciarewiczow i innych specznawcow specsluzb w to, ze wojsko po ciuchu nie odyworzy w ramach SG wlasnego kontrwywiadu i wywiadu, niezaleznych od szalonych cywilow. Tylko tym razem te sluzby wogole nie beda kontrolowalne bo naprawde beda tajne! -
celowe działanie ?
Nasze państwo stara sie zrobić ślepe i głuche wyczyniając to co sie robi z publikacja danych osobowych wszystkich pracowników i współpracowników tajnych służb.
Jak sie pokopie w papierach i porządnie pomyśli to znajdzie sie ślady i kontakty do współczesnych współpracowników tajnych służb a potem to mamy nasze służby podane na tacy na wszystkich kierunkach działania!
A nastepnych chętnych na takie numery to sie prędko nie znajdzie.
Wynika z tego ze jest to celowe działanie na rozwalenie tych służb pod hasłem my zrobimy porządek ?
Celowe działanie czy głupota ?
-
a co na to prokurator Ziobro?!!
dlaczego nie ściga odpowiedzialnych za ujawnienie czynnych agentów?! -
ile dni zostało do końca kadencji Sejmu?
Proponuję odliczać w każdym numerze, ile dni będziemy się jeszcze musieli męczyć z tą menażerią... 2 lata i 7 miesięcy to +- 940 dni. Jakoś może uda się przeżyć. -
Wywiad na tacy
Ja nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie rozmawiający po polsku i mówiący że są patriotami niszczą własne państwo. Przecież te państwo lepiej czy gorzej wykształciło ich dało im codzienny chleb zapewniło minimum bezpieczeństwa robiło wszystko by przez 50 lat był pokój w rejonie granic a oni z takim zadowoleniem niszczą państwo.Jak widzę Szczygłę czy Macierewicza to myślę ,że wykonują oni jakieś zadanie i są przykrywką do jakiejś kombinacji obcych służb bo chyba nie są pozbawieni jakiejś mądrości .Chciałbym bardzo się mylić w tej sprawie.