Wyszukaj na forum
Forum
Zapytam o sens już tam
(7)
Co każe trzymać się życia, które po brzegi wypełnione jest fizyczną udręką? Co można z siebie dać, jeśli już tylko dwa palce u dłoni słuchają mózgu? Czy da się zaakceptować to, że życie właśnie się kończy?
-
Ela nie poddawaj się
Ela nie poddawaj się życie dałaci twoja mama i tylko ona może ci je zabrać a z tego co wyczytałem to na pewno ci go nie odbierze. Dziewczyno głowa do góry ,wiem kiedyś czeba umrześ ,ale ta chwila sama przyjdzie. Marek -
Uśmiechaj się!
Uśmiechaj się jak najczęściej! ciesz się małymi rzeczami, bo one stanowią istotę zycia! Nawet w deszczu można znaleźć radość! Wszystko zależy od nas!Od naszego nastawiania! Uśmiechaj się często! -
Re: Zapytam o sens już tam
Dzis dowiedzialam sie Eli już nie ma wsrod zywyych, JEST w sercach ZYWA -
Nie stety Ela zmarla wczoraj popoludniu... Trzymajac mame za reke... Bardzo przykre:( -
wstyd mi za moje podejscie do życia.Szkoda ,ze tak pózno zobaczyłam reportaz o Eli .Szkoda ,ze tak długo inni jej nie znali .Spij spokojnie Elu. -
Elu wczoraj ogladalam program o Tobie podziwiam Twoją odwage i Twoje checi dio zycia jestes przykladem ze mimo choroby potrafisz sie usmiechac zycze ci zdrowia i obys byla taka jaka jestes pozdrawiam Monika z Lublina -
Łącze sie w bólu z rodzina bardzo wielka strata Elu spoczywaj w pokoju+++