Wyszukaj na forum
Forum
Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!
Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!
Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.
Portrety: Nima
(6)-
tego mi brak
swietny tekst. dawno nie czytalam tak napisanych tekstow o ... podrozach, tekstow ktore opisuja swiat poprzez opisywanego bohatera, a nie poprzez autora tekstu i jego przygody. gratulacje. -
-
wiecej wiecej...
za krociutkie te historie... mogla by byc ksiazeczka cala taka..ha, swietnie sie czyta ! -
ksiazka
zdecydowanie do ksiazki! swiat opisany twarzami roznych postaci. zwiezle, smieszne, pojemne i geste od kontekstow -
...
Pani Joanno, kolejny wyborny tekst. super sie czyta takie krotkie wycinki z podrozy opiswywane przez pryzmat spotkanych ludzi. mam nadzieje ze uda sie zebrac wieksza ilosc portretow i opublikowac... -
ksiazka...
nie przeczytalem innych komentarzy ale widze ze nie tylko ja widzial bym to w formacie ksiazkowym...