Zasady publikowania
komentarzy znajdziecie
Państwo pod tym adresem.

Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!

 

Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!

Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
 

Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
 

Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.

Boston Port ***

(2)
Adres: Warszawa, ul. Okólska 2 i ul. Żelazna 32
  • 2008-08-27 19:47 | volvos24

    Re: Boston Port ***

    Jeżeli chodzi o jedzenie to nieźle się strułem z moją narzeczoną. Ziemniaki opiekane surowe w środku. Mięso tak słone że nie da się go przełknąć. Ryba fatalna w smaku.Szczerze odradzam tą knajpę.Jeżeli ktoś jest w oklicy do Banialuka-jak najbardziej. Boston port OMIJAĆ Dalekim łukiem
  • 2011-02-17 11:54 | mgr

    Re:Boston Port ***

    Lokal na Żelaznej dawno już zamknięty. Została tylko dziura w ziemi po dawnym "Feniksie". Na Okolskiej mimo, że przybyło miejsca i ogród jest całoroczny nadal trzeba czekać na stolik - szczególnie ten przy kominku. Podobno hitem dla miłośników owoców morza jest zestaw na fali tj. mnóstwo krewetek na dwa sposoby do tego ośmiorniczki marynowane z grilla z pieczywem 35pln. Tilapia już dawno została wyparta przez merluzę i barramundi.