Wyszukaj na forum
Forum
Dobrze posiedzieć przy Ziobrze
(29)
W Małopolsce tylko Zbigniew Ziobro może uważać, że ma euromandat w kieszeni. Toteż jego kampania przypomina raczej inaugurację prezydenckiej kampanii w 2015 r.
-
Re: Dobrze posiedzieć przy Ziobrze
Mam nadzieje, że Zbigniew Ziobro dobrze sie spisze jako europoseł. A w przyszłości wróci do rządu PiS i dokończy to co zaczął. -
cyt:"A w przyszłości wróci do rządu PiS i" na szubienicę za swoją nikczemność.
Zero zawsze bedzie zero -
I wlaśnie przez takich jak Ty Polityka ma coraz mniej czytelników, a czerwoni bracia są coraz dalej i dalej.Tak więc drogi kolego pisz jak najwięcej tak cennych komentarzy tu i na forum Gazety - to miód na moje skołatane serce. Dzięki, żyj dlugo i owocnie
-
Na gilotynę!
Polski Maksymilian Robespierre[cytat]
cyt:"A w przyszłości wróci do rządu PiS i" na szubienicę za swoją nikczemność.
Zero zawsze bedzie zero
[/cytat] -
Mam nadzieję, że ten cyniczny karierowicz potknie się o własne nogi i długo się nie podniesie dla dobra wszystkich. Nie mogę pojąć jak można wierzyć w te Pisie dyrdymały :) Panie Ziobro jakoś nie mogę sobie przypomnieć kilometrów dróg wybudowanych podczas rządów PIS jak również milionów obiecanych mieszkań, natomiast pamiętam ciągły zamęt, napuszczanie jednych na drugich!! Gdzie tu jest dobro Polski - trudno zgadnąć? -
To wspaniały i odpowiedzialny człowiek -
wpis został usunięty
......... -
Pozdrowienia dla Pana Ziobro.
GRATULACJE dla Pana ZIOBRO za wszystko, co zrobił dla POLSKI i POLAKÓW!
Co więcej - widzę w nim przyszłego PREZYDENTA. -
Marny kandydat, ale skoro "jedyny, który potrafi zapełnić salę gminnych ośrodków kultury" to nie dziwi, że ma szanse wyborcze w Krakowie. Intelektualny cienias, bez charakteru, zwyczajny gracz polityczny, żerujący na niskich emocjach zdezorientowanej publiczności. Jeśli takie typy mają przejmować władzę, jeśli takie indywidua mają być wyróżnikiem zmiany pokoleniowej to marnie rysuje się przyszłość naszej Ojczyzny. I tylko czegoś żal... -
konferencja prasowa kolejnego ministra sprawiedliwosci
Och, gdyby tak doczekac tej chwili kiedy komentujac na tle zdjecia na Zbyszka Z Immunitetu Obdartego jakis MS w te oto odezwal sie slowa:
"Ten Pan juz na nic nie zaglosiuje!" -
Gdyby Ziobro mial kiedys zostac prezydentem
to by znaczylo, ze Polacy lubia wygadane lajzy na takim stanowisku. Do tej pory byla niezla menazeria z Jaruzelem, Walesa, Kaczorem (Kwachu byl neizly). Moze Donald Tusk bedzie w koncu pierwszym porzadnym prezydentem, a nie jakims lapserdakiem typu "spieprzaj dziadu". Z Ziobry bylby wlasnie taki nowy spieprzaj dziadu- prezydent. -
O ziobrze juz nie powinniscie pisac,bo w ten sposob przedluzacie jego istrienie,koniec i kropka...! -
-
Całkiem możliwe... Od pewnego czasu mam już dość tego miasta... Jeszcze jeden powód, żeby się stąd wyprowadzić.
-
Kraków zawsze był miastem kołtuńsko-klerykalnym.Nic więc dziwnego,że ciemni ludzie bez względu na swoje wykształcenie często wyższe uniwersyteckie głosują na kandydata popieranego przez radio Maryja
-
Polska za rządów PIS doświadczyła podziałów, a społeczeństwo nie jest CIEMNOGRODEM i umie myśleć.
Uważam,że prokuratura powinna szybko działać by Ziobro został ukarany i nie dopuścić do ucieczki przed odpowiedzialnością. -
ziobro ..prezydent..jak mu nadprezydent..jarek pozwoli..a wyborcy zaglosuja,,,biedny to kraj bedzie..nic tylko emigrowac. -
Widacki? to ten obrońca mafiosów ?
Karkołomna sztuka udowodnić że Kraków i małopolska to bastion ciemnogrodu nieuków i nie złamać przy tym pióra. Ja jednak uważam że na Ziobre glosuje nie tylko Nowa Huta jak to próbuje się nam wmówić. -
To emigruj, najelpiej na Białoruś
Ziobro to najlepszy minister sprawiedliwości od 70 lat..... -
jestem z gdyni.do jasnej cholery do dzisiaj myslalem ze krakow to cywilizowane miasto -
Odstawieni Platformersi POwinni dać do myślenia Tuskowi i zagłosować na PiS
to jedyne wyjście fani Sonika i innych -
Re: czy to pan Cezary od "małpiarni" ?
Jeżeli relacje pana Łazarkiewicza z Krakowa będą takie "precyzyjne" jak z Chicago, to obraz sytuacji politycznej w Krakowie ulegnie dalszemu zaciemnieniu.
Zadziwiająca jest ta "nadmierna" opieka mediów nad panem Ziobro.
Pan Zbigniew Ziobro budzi strach w zastępach "palikotowych" , które wypełniają media hucpą, obiecankami i tandetą. Miejmy nadzieję , że wyborcy docenią zalety tego polityka. -
-
wstydze sie za uniwersytet Jagielonski.
juz dawno Krakow nie jest stolica elit i inteligencji, osrodkiem kultury czy inowacji. mamy folkloryczny skansen. mohery krakowskie. -
Ja też się wstydzę za moją uczelnię i miasto. Mam ochotę się stąd wyprowadzić i mam nadzieję, że wkrótce mi się to uda.
-
Ucieka s.s. do P.E. (immunitet) przed wyrokami, które go w Polsce niechybnie czekają. Szkoda tylko, że Polacy są tyle wieków tacy głupcy. -
Słusznie, słusznie!
Głupcy od lat i chyba już na wieki!
Jaki kurtka na wacie prezydent?
W normalnej demokracji (np. USA) facet bez rodziny nie ma żadnych szans w polityce!
Dlaczego u nas jest inaczej?
Dlaczego katolicki aparat poparcia dla PiS promuje takie antyrodzinne persony?
Nawet w Holandii politycy z czołowki mają normalne heteroseksualne rodziny! -
Były Minister i prawie Janosik
Udający Janosika w Resorcie Sprawiedliwości [taki co to bogatym holsztaplerom zabierze a ubogim rozda,gwożdziem broniący prawa] zapomniał że prawdziwy Janosik był Słowakiem i zwał się Janosik Juraj a za zamordowanie plebana z Demenicy za ZIOBRO na haku powieszony został. -
wpis został usunięty
......... -
Pan Cezary Łazarewicz mógłby się douczyć!
Zabierając głos w sprawie Parlamentu Europejskiego, w dodatku publicznie publikując swój pogląd, wypada wiedzieć ilu posłów zasiądzie w owej instytucji. 785 miejsc w Parlamencie było dotychczas, w nowej kadencji będzi ich 736, a po wejściu traktatu może być 754, z czego faktycznie 50 dla Polski (51 po wejściu traktatu). Ale to nie mi płacą za pisanie, więc może się nie znam... -
Dobrze posiedzieć przy Ziobrze
MInister Ziobro to jedno z największych Polski dobro.