Wyszukaj na forum
Forum
Premier na wychodźstwie
(5)
Jarosław Kaczyński mówił ostatnio, że ma przerwę w pełnieniu funkcji szefa rządu. Czym tę przerwę wypełnia na co dzień?
-
Jakiś straszny mitoman z tego prezesika
niech przegląda to swoje wojsko, przynajmniej będzie wiedział kogo ukarać za porażkę. Za grosz nie cenię Kaczyńskiego ale przy nim Ziobro czy Kurski to miesrnoty straszne -
Re:Premier na wychodźstwie
Wszystko wskazuje na to, ze Jaroslaw K. wladza z nikim sie nie podzieli i bedzie stal na czele swojej partii do konca zycia... Taki malutki "dyktatorek"! -
wpis został usunięty
......... -
Problem w tym ze elektorat PISu hm nigdy juz nie wzrosnie i PIS nigdy juz nie wroci do wladzy to pewne i jest jeszcze jedna tajemnica poliszynela mianowicie coraz wiecej ludzi widzi ze kosciol katolicki to klasa prozniacza i pasozyt narodu. ament! -
Jest dobrze
Skoro Kaczyński kontynuuje sprawdzony w czasach PC sposób okopywania się opozycji, to chyba tylko cud mógłby spowodować przerwę w wychodźstwie. -
wpis został usunięty
......... -
To nie uczciwiej było napisać jawnie, ze JK nie lubicie ? Zabrakło odwagi czy poczucia przyzwoitości ? Wysmażyliście tekścik mający sugerować "jaki to malutki człowiek", dodaliście ośmieszające zdjęcie - pewnie jesteście z siebie zadowoleni. Ja nie jestem miłośnikiem JK ani PIS, ale mierzi mnie takie traktowanie jakby nie było jednego z najbardziej znaczących obecnych polityków polskich. Można się z JK nie zgadzać, ale co innego konkretne argumenty a co innego takie "chwyty". Jeśli mam racje i chcieliście JK ośmieszyć, to przynajmniej względem mnie to się nie udało. Wasz tekst mojego zdania o JK nie zmienił ale za to pozwolił mi wpisać autorów na listę "małych ludzi". Był taki król Francji, Pepin zwany "krótkim". Krótki, bo o królu nie można było powiedzieć "mały" a był to król "wielki" swoja wybitnością a nie wzrostem. JK jest "krótki", mały nie jest.