Kandydat Niewiem

(2)
Najwyższą jak na razie cenę za ostatnie afery zapłacił Donald Tusk. Jego notowania w sondażach spadają i to dość znacząco.
  • 2009-11-19 18:28 | Gość

Szanse prezydenckie Tuska .

W tej chwili Tusk jest jedyną alternatywą dla Polski na głowę państwa.Nie mam nic przeciwko Cimoszewiczowi tylko wtedy gdyby Tusk nie kandydował,bo on po Tusku jest jedynym, który zapobiegnie nieszczęściu i wyeliminuje Kaczyńskiego. Polacy raczej mają dość gościa,który nie mówi tylko plecie lub nie wie co mówi-pełny partyjniak prezydentem to zgroza.Łamanie zasad konstytucji to specjalność obecnego prezydenta,który populizmem przerósł już największe tuzy.Nie chcę się tu rozwodzić nad przykładami ale skoro użyłem takich sformułowań to muszę:święto 11 listopada bitwa o krzyże,słynne orędzie z gejami w tle i szereg innych wypowiedzi, gdzie Polakowi włosy się jeżą na głowie.To świadczy kim przeciętny człowiek jest dla obecnego prezydenta.A no mięsem armatnim.
  • 2009-11-20 18:22 | amsterdam

Re:Kandydat Niewiem

Tusk wcale nie będzie prezydentem, jego działania jako Premiera są kipskie.Proszę zauważyć że, dochód narodowy spada,bezrobocie rośnie,prawo niejest przestrzegane,ludzie żyją biednie,to jest w dużej części zasłga rzadów Tuska.A le mamy Orliki i Premiera który nie ma czasu na pracę bo gra w piłkę,miliony na Orliki idą a w kraju przybywa biednych,głodnych i bezdomnych.Tusk na Prezydenta się nie nadaje.

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną