Budyń

(2)
Trener Franciszek Smuda to po prostu czarodziej. Otwiera drzwi, a jednocześnie je zamyka. Siedzi, a jednocześnie stoi.
  • 2009-11-21 21:15 | J.

Pewnie lepiej w tym temacie zamilczeć, może ja sam jestem osobą samotną ...

w swoich opiniach. Uważam, że temat piłki nożnej nie powinien stanowić zainteresowania żadnej kulturalnej osoby w tym kraju. Tego tematu nie powinno być. Nie ma żadnego znaczenia czy Polska będzie mistrzem świata w tej dziedzinie czy może na ostanim miejscu. Piłka to przede wszystkim źródło agresji młodych ludzi i zachowanie na stadionach i po meczach woła o pomstwę do nieba. Zawsze się dziwię dlaczego tak jest, że policja zabezpiecza takie widowiska a ja muszę na to płacić. Piłka nożna to sport bandycki. Nie tylko ciągle słyszy się o korupcji ale także o zachowaniu bandytów po meczach. Gdyby to odemnie zależało zakazałbym tego sportu w Polsce. Nie powinien pan Tym o tym w ogóle pisać. Ja nigdy nie byłem na żadnym meczu i nigdy nie pójdę. Wystarcza, jak oglądnę w telewizji jak kibice LECHA Poznań zachowują się po meczach. Ile policja musi koncentrować sił aby takie imprezy zabezpieczać. Ciekawe, czy gdyby zakazać piłki nożnej w tym kraju, czy agresja przeniosła by się na inny rodzaj sportu ?
  • 2009-11-27 14:19 | KRS

Re:Budyń

No zgodnie z prawami fizyki - w przyrodzie nic nie ginie.Najwyżej gnije.Zatem można się spodziewać, że pokłady energii młodych kibiców tego najpopularniejszego sportu na świecie przeniosą się na inne obszary.I jak to Pan Kobuszewski podsumował w słynnym już skeczu "Praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź Pan głąb".
    Z całym szacunkiem do autora poprzedniego postu - głąb w żadnej mierze nie był celowany, celowy, nie był po prostu.

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną