Wyszukaj na forum
Forum
Piękna i bestie
(14)
Behemoth został ugodzony. W serce. Stało się to w chwili, gdy Doda, wybrała sobie za partnera Nergala, króla mroku, lidera tego deathmetalowego zespołu.
-
ok
Wszystko ok , tylko dlaczego w Polityce można publikować artykuły żywcem w stylu bravo girl. Infantylne porównania, pretensjonalne powtórzenia o "czarnych wiązanych" ty;lko to mi sie nie widzi. temat ok, ale z lekka stylem poirytowany ..... nienaganny makijaz.... chyba z 10000009 razy podobny zlepek czytałem -
Re:Piękna i bestie
Co za dzicz, degeneracja, zwyrodnienie i oblakanie. Taka jest wlasnie Polska po 20 latach transformacji. Na drodze do kanibalizmu pod przewodnia sila PO-PIS-KK koalicji. -
Koniecznie musisz iść na spacer, zrobić orła na śniegu. -
wpis został usunięty
......... -
Kolego fhhgh. Mi natomiast forma się podobała, co więcej aż sprawdziłem na youtube ich parodie przednio się bawiąc. Znakomity warsztat dziennikarski zwykły koncert deathmetalowy uzyskał głębie, kilka minut poświęcone na oczytanie jego nie uważam za stracone, jak to się dzieje w przypadku większości newsów w portalach internetowych. Coś mi się wydaje że powinieneś mieć pretensje do siebie że nie korzystasz z różnorodności i nie wychodzisz poza format w który się wcisnąłeś. Za dobre teksty trzeba płacić za ten bym zapłacił... -
żałosny pseudo zespolik jadący na darmowej reklamie by Fakt.a teraz też i Polityka przyklasnęła.ŻAŁOSNE!! -
Pseudo zespolik? Widzę, że nie masz pojęcia o czym tu jest mowa. -
szacun dla Ryszarda Nowaka
Szacun dla Ryszarda Nowaka. Z konsekwencją od wielu lat ostrzega przed sektami i satanizmem. -
Po pierwsze, dzisiaj ciezko o kase wiec kazda reklama jest dobra jesli przynosi dochod.
Po drugie, Nergala dziewczyna, wyznanie to jego PRYWATNA sprawa.
Po trzecie , Behemoth swietna muza na swiatowym poziomie, z przyjemnoscia slucham na zmiane z
Czajkowskim, flojdami i innymi.
Na zakonczenie, powodzenia Behemoth! -
wpis został usunięty
......... -
wpis został usunięty
......... -
lepiej nie pisać/mówić źle o darskim i jego pociesznym zespoliku, bo jeszcze obłoży czarną anatemą za pośrednictwem swoich rzetelnych i popularnych pism typu se czy inny fuckt... -
Behemoth 4ever.
Dobrze, że do świadomości naszego zaściankowego świadka dotarła w końcu świadomość o największych polskich zespołach (Behemoth, Vader...).
@Behemoth - cya 16 June @ Bemowo. FUCK YEAH :) -
Zgadzam się z paroma przedmówcami, że dobrze, że jedna z poważniejszych gazet w końcu zajęła się jednym z najbardziej znanych za granicą polskich zespołów, szkoda tylko, że w ten sposób. Jedyny powód to związek Nergala z Dodą i te ciągłe odwołania do Dody w trakcie opisu koncertu. Mam wrażenie, że jak w pewnym momencie pada anegdotka o tym jak to koleżanki redaktorki zazdroszczą jednej z nich wywiadu z Nergalem, to jest to wzięte z kolegium redakcyjnego "Polityki" i dotyczy autorki. Szkoda tylko, że autorka się nie przyłożyła do relacji. -
Rażąco grafomański tekst
Boszsz, katastrofa. Tak wygląda, kiedy dziennikarka od notabli zabiera się za inna materię. Nawet jeśli to grafomaństwo było zamierzone, to fatalny efekt odniosło. Brakuje już pomysłów na własne oczy? A może tych, którzy by to dobrze napisali nie ma? -
Panie Nowak niech pan nie ustaje w walce !
Są z panem miliony Polaków którzy nie chcą by ideologia satanistyczna była traktowana w sposób relatywizyjuący jej zło.
A co do ateistów z Polityki promujących satanistów... Czciciele demonów wierzą w stworzenia które jak najbardziej wierzą w Boga. Wierzą i drżą, jak podaje NT. -
Behemoth skonczyl sie po Demigod,teraz to jest pozerstwo,kicz i lans na maxa,Nergalowi i jego ekipie sie juz we lbach poprzewracalo,nie sluchajcie pomalowanych pajacow,tylko prawdziwego podziemnego black metalu np.Nargarotha a z polskich Mgly!