Wyszukaj na forum
Forum
Żona
(3)
Uwaga wolne, niezamężne czytelniczki. Także wdowy. Macie dostęp do Internetu? Możecie mieć też dostęp do największego męskiego ciała w regionie. Mariusz Pudzianowski poszukuje żony poprzez portal randkowy. Kandydatka ma być wysportowana, ładna i z zacięciem do biznesu. Mariusz, wagowo rzecz ujmując, reprezentacja siatkarek jest dosyć ładna.
-
wpis został usunięty
......... -
Re:Żona
Lubię Pana, lubię Jego teksty- wyrażanie myśli mówionych i pisanych "pod prąd" -to rodzaj odwagi/czyt.narażanie się w tzw. środowisku różnych/. Brakuje mi jednak finezji w podaniu,zbytnia dosłowność sformułowań mnie czasem razi.A, przecież wiem, że finezyjnym potrafi Pan być. Nie mniej jednak lekturę Polityki zaczynam...od Pana tekstu. Trochę tak, jak kibic sportowy, który czytanie gazety zaczyna "od końca" czyli najbardziej interesujące dla niego.
Tygodnik "Polityka" jest bardzo dobrym i poważnym/co,najważniejsze/
przewodnikiem po meandrach "tego" świata,świetnie redagowany. Tygodnik zaspokaja oczekiwania czytelnicze:jedni chcą historii/i, to mają/, inni psychologicznych analiz/i, to mają/, a jeszcze inni poważnych analiz politycznych- i też mają. Ja,też mam-Kubę Wojewódzkiego, o którym się mówi/może on zresztą sam, tak o sobie myśli/,że jest kontrowersyjny.
A - moim zdaniem- nie jest. K.W. nazywa wprost to, co niewyobrażalne w naszej mentalności, żeby nazwać/nazywać/. K.W. wypowiada słowa,porusza problemy,o których istnieniu udajemy, że ich nie ma.Wypowiada/nazywa/otwarcie
nadając kształt słowu/ penis,rurka,dziurka,piersi(o piersiach się jak dotąd nie mówiło/.
Trudny jest Kuba Wojewódzki w tzw. odbiorze, bo czytający/i oglądający Go w programie TVN/może odnieść wrażenie, że to, taki sobie gość, który "wciska" nam "coś",co urągające, że to, taki, który dla "kasiory" gotów jest zrobić z siebie błazna,aby tylko zarobić. Ok, nawet jeśli taka myśl się pojawi, to-"kurczę, no"-niech zarabia,bo EDUKUJE,bo pokazuje śmieszność teraźniejszą,bo,poprzez własną "błazenadę"(w słowie również) uświadamia. Taki jest Jego sposób na pokazanie absurdów.Taka śmieszność świata,w którym żyjemy.Taki śmieszny poważnie Kuba W.
Takie udawanie.
Pozdrawiam Pana -bez czułości-bo, nie wypada,żeby czułość okazywać.
W związku z tym całuję-co, gorsze,ale zaryzykuję.
fanka-krytyczna -
wpis został usunięty
......... -
Jan i Jakub – dalej poniosą w naród kaganek tajemnej wiedzy kuchennej
beda na ulicy imieniem Jack fundowac zupki tym ktorych dziadek spuscil na bruk ? -
Re:Żona
A ja to tylko musze dodać,że owszem Wojewódzki ma swoje lata,ale szkła w okularach ma dobrze dobrane,bo rzeczywiście Senyk to naprawdę niczego sobie.Ciekawe ,czy w telewizorze dociągnie do emerytury,albo przynajmniej do pomostówek jak jej starsza blondkoleżanka z telewizji co 24 godziny na dobę nadaje.