Towarzysz Generał - Post Scriptum

(6)
2010-02-01 22:37 | vit
Oglądałem, słuchałem. Towarzyszu Żakowski, współczuję. Może Pan zacznie naukę historii od podstaw.
  • 2010-02-02 09:06 | tomo0822

Re:Towarzysz Generał - Post Scriptum

To skandaliczny film Lech Kowalski który sam jest "komuchem" poprostu chciał uniknąć sądu i kar to tchurz i ten film nie powinien być jednostronny gdyż nawet film "Upadek" mówiący o ostatnich dniach Adolfa Hitlera przedstawia dobre i złe strony tego tyrana dla telewizja polska powinna sie wstydzyc tego że wyemitowała nen film nasz kraj i tak przepełniony jest komunistami czy to w parlamencie czy w zakładach pracy przykro mi że polacy sa tak prymitywni
  • 2010-02-02 13:56 | raf

Poprostu zrób lepszy file, bo do tej pory było kilka tylko tak samo jednostronny ale z drugiej strony, jaki to biedny zagubiony człowiek, a co on zrobił przez te 30 lat rządzenia dla polski???
  • 2010-02-02 17:02 | h2o

Panie Jacku dziękuję za wylanie kubła zimnej wody na pisowskiego pyszalka jakim jest Ziemkiewicz. Pana riposta z Urbanem w tle tak zamurowała tego koltuna ,że aż miło było patrzeć. Co do filmu to mam takie same jak Pan odczucie ,że byl to typowy prawicowy paszkwil. Jak tylko zobaczylem orłow z IPN to od razu bylem pewien ,że jest to typowa propagandowe filmowe pomyje. A może w podobnym stylu nakręcić filmik o Ziemkiewiczu - ciekawe jak by wtedy się zachował. Takich ludzi jak on to tzreba walic pałą moralną tak dlugo i mocno az sami odczują jak to boli kiedy to właśnie oni coś takiego propagują.
  • 2010-02-11 20:44 | tkw

Nie mam telewizora, możesz podać co z tym Urbanem ?
  • 2010-02-11 20:30 | tkw

Oskarżony Wojciech J. (tak należy o nim mówić) jest zdrajcą. I tyle.