Wyszukaj na forum
Forum
Pies czyli kot
(2)
Minister Sikorski, kandydat na kandydata, powiedział w Bydgoszczy, że prezydent może być niski, ale nie może być mały i powinien znać języki. Sikorskiemu łatwo tak mówić, bo akurat zna. Prezydent, który akurat nie zna, mimo wszystko – gestami i minami – próbuje porozumieć się z każdym na dowolny temat i w dowolnym języku, co też chyba zasługuje na podziw.
-
Sikorski i PiS to jest to samo - "Zwyciężymy" .
PiS cudownie "odnajduje" zagubione przemówienia Gomułki, a Sikorski próbuje zgubić "ideowość" Światło , który po "cudownej iluminacji odzyskał "www" na drugiej półkuli ? -
bajdurzenie STASIA
TYMbardziej panie STANISŁAWIE muszę zacytować starorosyjskie powiedzenie-SKAZKA=
"TAK to raz na dnie stakana wstrietił KARLIK wielikana. Kak ŻE TY POLAZŁ W STAKAN , udiwiłsja wielikan".
Informuję POLITYKĘ,
że po bratersku poprosiłem PREZYDENTA POLSKI, aby mi pomógł uzyskać od pana JAROSŁAWA AUDIOvideo Jego-Jarosława przemówienie na KONGRESIE kreacjonistów polskich .
TYM pisze o plażach egipsko-tunezyjskich dla milionów w 2020- gratuluję wytrwałości , NABYWANEJ z wiekiem.
PRZYPOMNĘ ZATEM,
że dla milionów, TAKICH , JAK ja-PARDON że się przed szereg PCHAM- mieliśmy poPIS z 3mln mieszkań, dla KAŻDEGO po jednym , z widnąKUCHNIĄ, albo tylko WIDOCZNĄ [ na MARGINESIE-AGNIESZKA GIETKA pisze o mieszkaniach dla pogorzelców z KAMIENIA POMORSKIEGO.]
KONKLUZJA::
A zatem panie JAROSŁAWIE KACZYŃSKI, zanim PAN zaczniesz cierpieć za MILIONY, zrób PAN pierwszy kroczek i w kierunku PIECZONKI.
ZAPEWNIAM wspaniałe przeżyciaDOZNANIA i płatneSZKOLENIE.
A ESTIME
mgr inż. mechaNIC TADEUSZ PIECZONKA "60+"-ZIELONY
11/13-cie years SANStravail/JOBless , non sans TRAVAIL WHISTLEblower
ul. SZMARAGDOWA 31
59 900 ZGORZELEC / +48 75 649 30 44 / WWW.ROPOIWZK.COM