Wyszukaj na forum
Forum
Mea pulpa
(10)
W „Zwierciadle” aktorka, która na szczęście nie chce być gwiazdą made in show-biznes, czyli Karolina Gruszka. Żona reżysera Iwana Wyrypajewa wyznaje szczerze: „mam męża rozbójnika z Syberii po przejściach”. Znamy takich, co mają takie żony. I na dodatek nigdy już nie polecą Lufthansą.
-
-
-
Mea pulpa
Z całym szacunkiem dla pana Wojewódzkiego, ale to nie jest miejsce na takie "felietony". Moim zdaniem rubryka "Mea Pulpa" powinna zniknąć. Pozdrawiam. -
Re:Mea pulpa
Lesnik,
a dlaczego powinna zniknac?
masz jakies mocne argumenty? -
Mea pulpa - rubryka pełna komentarzy adekwatnych do naszej polskiej rzeczywistości. Każdy pisze i czyta, co lubi, na tym polegają wolne media. -
Ponieważ Pan Kuba od pewnego momentu po prostu jest nudny. Nie ukrywam, że kiedyś czytałem i nawet lubiłem "Mea Pulpę". W tym momencie nie jest to ani śmieszne ani ciekawe.Pozdrawiam. -
Jak przestało Ci się podobać, to nie czytaj, mnie się podoba. -
Kwestia gustu, ale nie robi zagrywek jak Szostkiewicz. Ktory ma wyzywa od szmaciarzy ludzi ktorych nie lubi.
Zada wylaczania mikrofonowo tym ktorzy mowi nie tak jak on chce.
Kasuje komnentarze do swoich artykulow ktore sa innego zdania. -
Manus manum lavat
Lis zapowiedzial i pochwalil w swoim programie w TVP1 spektakl Zebrowskiego z Wojewodzkim w roli glownej, a Wojwodzki w Polityce broni Lisa przed Superakiem. Co za koteria! Koszmar! Czy nie ma juz NIEZLAEZNYCH dziennikarzy? -
Irlandczycy wspaniali, otwarci i inowacyjni ludzie. Najbrdziej podobala mi sie wymiana spalonej zarowki.
Hans, Niemiec mial stac w pogotowiu z nowa zarowka i czekac az pokoj zacznie wirowac jak my zaczelismy pic. Eksperyment sie nie udal przez Hansa, oczywiscie.