to ja poprosze o wyniki badan pani Cislak, zwlaszcza te zwiazane z tematem. przytoczone przyklady maja juz taka brode, ze moglby je zebrac gimnazjalista. przepisanie kilku nazwisk z jednej ksiazki (zreszta bardzo popularnej w naszym kraju) to troche za malo, aby osiagnac poziom wyzszy jak 'onetowy'.
ja rozumiem, ze Polityka obserwuje wzrost ilosci odwiedzin na stronie, ale to nie powod, aby rownac poziomem do elektronicznych dzinnikow. nie wspominajac juz, ze caly wywod oparty jest na jednym zalozeniu, a nie na faktach.
Wyszukaj na forum
Forum
Dlaczego na widok munduru ludzie przestają myśleć?
(4)
Przychodzi mężczyzna w mundurze do banku, prosi o 5 milionów i … dostaje.
-
-
Re:Dlaczego na widok munduru ludzie przestają myśleć?
... istotnie mizerny ten text ... szukalem "czytaj dalej" ... nie bylo nic wiecej .. zajrzalem do komentarzy ... i okazuje sie ze juz nie jestem pierwszym ktory narzeka na jakosc internetowej "Polityki" ... jest za darmo ... czy poziom drukowanej wersji tez podupada ? ... w maju bede w Polsce i wtedy bede mogl kupic w kiosku ... a na razie czytam z Antypodow -
Dokladnie na tej samej zasadzie przychodzi zaleznosc od osobnika ubranego w sutanne. Przychodzi taki osobnik do urzedu i bez problemow "dostaje" /"kupuje"/ ziemie, budynek i inne dobra z co najwyzej 5% rzeczywistej wartosci. -
Czyzby autorka byla amatorka Radia Erewan? Historyczno-geograficzne nazewnictwo Slaska wyraznie dzieli ten region na Dolny i Gorny. O mentalnosci mieszkancow nie wspomne.