Ludzie zbyt mało korzystają z dobrodziejstwa masaży.
Znajomy lekarz, seksuolog z Poznania, powiedział mi kiedyś, ze udaje sie mu namówić na zabiegi fizjoterapii tylko 20% zestresowanych panów "na stanowiskach". Powód? - 'nie maja czasu...".
A jesli człowiek nie zadba o siebie, to kto to zrobi za niego?
Żona, dziewczyna, pracodawca? Te osoby nastawione sa na branie, oczekiwanie, wymaganie i pouczanie... Samo zycie!
Wyszukaj na forum
Forum
Jak się porządnie zrelaksować?
(6)
Co robić, żeby odpoczywając nie męczyć się jeszcze bardziej
-
-
Re:Jak się porządnie zrelaksować?
pójśc na spacer,ćwiczyć jogę, masaż,oddychanie,relaksacja spotkania z przyjaciółmi. -
Masażystka to fizjoterapeuta
Niepotrzebnie masaże kojarzone sa z seksualnością. To dlatego że gabinety masażu to czasem zakamuflowane agencje towarzyskie. -
wpis został usunięty
......... -
to nie jest artykuł jak się zrelaksować, tylko jak ludzie się stresują. nie wiem, po co mi to, zestresować się umiem sama, bez artykułu -
Dokładnie mam takie wrażenie. To tekst o stresie i pracoholizmie, bez żadnego pomysłu na relaks i... terapie uzależnień. To trzeba leczyć, jak alkoholizm. w ostatnim numerze Fashion Magazine przeczytałam, ze nasza top modelka, Zuza Bijoch pracuje po 19 godzin na dobę. Śpi 5. Owszem, jest młoda i nie będzie tak pracowała całe życie, ale pewnych szkód nie da się nadrobić. -
polecam blanty w duzej ilosci, relaks gwarantowany. Uwaga ten lek moze takze spowodowac gwaltowne zanikniecie wszelkiego odczucia stresu. ""