Wyszukaj na forum
Forum
Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!
Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!
Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.
Brudziński: Trumna Kaczyńskiego polską racją stanu!
(4)2010-12-21
Wywiad Agnieszki Kublik z "Jojo" Brudzińskim jest zwyczajnie żenujący, ale jeden akapit rzuca się w oczy:
"Od początku prezes Kaczyński miał wątpliwości, czy to ciało jego brata przywieziono z Rosji."
Wszyscy mieli duże wątpliwości, tow. Brudzińki - wyjechał wyjątkowo marny prezydent, a wrócił mąż stanu i bohater. Musi go podmienili :)
-
Re:Brudziński: Trumna Kaczyńskiego polską racją stanu!
Kolego królika pisz gramatycznie a nie jakoś skrótowo co to znaczy "Musi go podmienili", głąbie nie douczony pisze się "może go podmienili".
Oj kolego ale nie mój, jak tylko wszedłem na forum Polityki i przeczytałem parę pańskich uwag. Powiedziałem sobie że tego człowieka należy odchamić, nauczyć kultury zachowania, oraz wysłać do szkoły.
Wdać zamiast do szkoły kolega k. chodził na wagary, ojciec cię lał może nawet molestował a teraz się wyżywasz po chamsku, przy tym nic wartościowego nie przedstawiając. Jesteś człowiekiem nad pobudliwym emocjonalnie i psychicznie, potrzebny ci psycholog choć w twoim wieku i stopnia zaawansowania choroby to raczej psychiatra.
-
Prostaku kresowy, do jakiej szkoły chciałbyś mnie wysłać ... mam nadzieję, że nie do tej samej co Ty chodziłeś :)
-
Do tej jakiej ja chodziłem toś za głupi.
Tam takich buraków nie przyjmują cioto.