Wyszukaj na forum
Forum
Ślady na Księżycu
(6)
Ślady stóp załóg misji Apollo 12,14 i 17 jak na dłoni.
-
-
wpis został usunięty
......... -
Re:Ślady na Księżycu
Drogi Adamie, czy ty na prawdę sądzisz , że ja jestem tak głupi i naiwny żeby wierzyć w dowody zdjęciowe? Już w dawnych czasach z fotografią można było robić wszystko, a co dopiero w dobie Photoshop-u!
Sorry, że nie kupuję twojej żarliwej wiary.
-
Akurat tak sie zlozylo, iz przez ponad 6 lat mieszkalem na Florydzie i rozmawialem z kilkoma ludzmi, ktrozy brali udzial w przygotowywaniu misji ksiezycowej i startach rakiet "Apollo". To rzeczywistosc, a nie fikcja!
p.S. Zwolennicy "teorii spiskowych" to zazwyczaj osobnicy twardoglowi i zdaje sobie sprawe z tego, ze ich i tak nic nie przekona... -
Dziekuje za dawke humoru, Mleczko rzadko mnie tak rozsmiesza. Choc nigdy nie kwestionowalem ladowania na Ksiezycu, to argumentacja, ze zdjecia NASA sa dowodem, na to, ze astronauci z NASA wyladowali tam jest bardzo smieszna. U nas nazywa sie to "circular reasoning", podstawowy blad logiczny.
Pozdrawiam. -
-
Werbalisto - bez urazy, ale to Ty gdzieś popełniasz ten swój "circular reasoning" przyjmując że dowodem na 6 wizyt Amerykanów na Księżycu miałyby być zdjęcia których zresztą nikt poza ścisłym personelem nie widział, (bo są przeźroczami) i nie ma takiej opcji aby ktokolwiek poza personelem, uzyskał dostęp do archiwum na I piętrze budynku nr 8 JSC, (Johnson Space Center w Huston). Wszystkie zdjęcia z wszystkich misji Apollo, dla ich zachowania ze względu wartość naukową i archiwalną, znajdują się w zamrażarkach o temperaturze 0 st. F i dotyczy to zarówno tych z Hasselblada jak i kamer metrycznych, panoramicznych i 35 mm.
Jeśli więc ktoś tu popełnia formalny błąd logiczny, to właśnie TY !
Jednak te ok. 6 tysięcy wysokiej jakości skanów z owych przeźroczy, to znakomity materiał poglądowy.
Też pozdrawiam.