nauka? y.... D O B R E

(1)
2011-12-02 22:43 | cesarz
no ..! tak więc skarżę się a to krótko jest wielu młodych ale już mężczyzn bez pracy biednych a takich tam kozłów co mają lewe ręce???!?!!?!? (ym)...o tuż nie
nie oni winni są ale kalectwo tych co począwszy od podst..gimnazjum miast uczyć dzieci ja tu pod kre ślam dzieci! i miast uczyć dzieci to oceniają je kurde.. dzieci oceniają i robią gorsze i lepsze dzieci poróżniając je a nie UCZĄ to my co to dzieci to ich kalectwo a h.. no co nie?! bo po pierwsze chciałbym tu zaznaczyć że WOLNA WOLA tych dzieci to brykanie po placu zabaw a nie mus 7-3a 7-3 nie nie to do TWARDZIELI chcecie przyzwyczajać to obozy hehe są kolonie i td aaallleee niee bo...........(2#$%) szkoły przerobić na kafejki ping pongi bilard i kurde wogle(aa na bilardzie tam gdzieś SE zarabiają ooo..)A podkreślam SZKOŁA to winna być od 18r życia kurde tam gdzie dzieci mają już SWOJĄ WOLNĄ WOLE co nie?! bo każdy pracownik fizyczny i
nie wie że szkoły wogle nie są potrzebne do strategicznych zawodów a 3 mce praktyki z palcem.....a lekarze medycyna? to dzieci się tego przecież i tak nie uczą tego no kurka no tu jeszcze po ostatnie ci co potrafili dzieci uczyć im ja nie wiem ale im ja tam oddał bym kawałek gruntu wybudował aulę w stylu czerwonej cegły i wogle a dzieci bo to o mędrcach i dzieciach teraz to wtem niech czyni swe powołanie i on i tamten a tym co chcą a nie muszą tu wtem nie ma wstydu dla nauki(mądrości)dla dzieci i rodziców i kurde .

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną