Czy premier Monti uratuje Włochy?

(4)
Trzy czwarte Włochów wierzy, że nowy premier ocali ich kraj od zapaści. Ale przed Mario Montim stoi misja z piekła rodem, a czasu ma tylko tyle, ile dadzą mu kłótliwi politycy i bezlitosne rynki.
  • 2011-12-05 14:15 | Zarazek

Odpowiadam

nie
  • 2011-12-05 16:32 | heretick

Re:Czy premier Monti uratuje Włochy?

Profesor Monti jest równiez prezesem Komisji Trójstronnej na Europe oraz zasiada w grupie Bilderberga. Wśród członków Komisji można znaleźć również Lucasa Papademos'a, oraz red. nacz. "POLITYKI". Natomiast założycielem i główną szychą Komisji jest sam David Rockefeller, który otwarcie mówi o potrzebie wywołania kryzysu w celu kontroli ludności oraz jej populacji. Prywatnie jest czcicielem Drewnianej Sowy. Prawdziwie lewicowe koneksje.
  • 2011-12-05 16:51 | makaron

no jak fundusze będą dalej grały tak jak grają, z kokainą w nozdrzach, na bankructwo Włoch.
    To nawet Papierz i jego pacierz nic tu nie pomoże.
  • 2011-12-07 13:12 | Agnieszka

To co dzieje się w Grecji, we Włoszech.... przeraża mnei to. JAki to będzie miało wpływ na Polskę? Przecież też musimy się przygotować na kryzys. Jesteśmy bardzo zadłużonym krajem. Ja się bardzo przestraszyłam i zaczęłam oszczędzać - lokaty, ROR... wydaje mi się, że to słuszna droga. a Przynajmniej daje poczucie bezpieczeństwa.
  • 2011-12-08 13:00 | kaja

wpis został usunięty

.........

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną