Wyszukaj na forum
Forum
Mea pulpa
(7)
Kolejnym laureatem kolejnej edycji „Tańca z gwiazdami” został przemiły i przesympatyczny aktor Kacper Kuszewski. Kacper dotychczas znany był głównie z tego, że mu telewizja zabiła małżonkę, czyli Hankę Mostowiak. Teraz będzie znany także z tego, że kupca na wygranego Mercedesa znalazł szybciej niż następczynię Hanki.
-
wpis został usunięty
......... -
Re:Mea pulpa
Zastanawiam sie nad inteligencja, moralnoscia, kultura i proznoscia piszacego takie paszkwile, nad jego przelozonymi dopuszczajacymi do ich publikacji, nad motywami, dlaczego to sie zdarzalo, zdarza i prawdopodobnie bedzie zdarzac, ze nieobyty prostak i cham pojawia sie w mediach ku uciesze tlumow i swoja glupota i grubianstwem zabawia najnizsze klasy spoleczne najposledniejszej kategorii zlosliwoscia, nikczemnoscia, upadkiem moralnym. Jak ten czlowiek sobie tlumaczy wykonywana prace, przeciez to najnedzniejszy sadyzm, w ktorym gnebiony nawet nie ma szansy na odpowiedz, bo z pewnoscia takiego petaka zgasic dla przecietnie inteligentnego czlowieka jest niczym, jedno, dwa zdania i pan przesmiewca zapowietrza sie i ciezko dyszy.
Ps. Gdybys nie byl soba z pewnoscia mialbys najwiecej tematow do poruszenia odnosnie samego siebie... -
wpis został usunięty
......... -
Wyluzuj człowieku. Nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie :)
Nie wystarczy umiejętność czytania, wskazane byłoby jeszcze rozumieć co się przeczytało :D
P.S. Głupotę i grubiaństwo to Ty w swoim komentarzu zaprezentowałeś. -
Panie kubo .pod prąd i do przodu.A że ewolucja szarych komórek nie skończyła dzieła to widać i czuć . -
wpis został usunięty
......... -
Re: komentarze Wojewódzkiego takie jak media i celebryci
Nie jest tak źle , aby nie mogło być jeszcze gorzej.
Czy autor tych złośliwości podziela opinię przeczytaną w internecie,
a sugerującą , że Palikot jest wirtualnym dzieckiem Nergala i Dody ? -
Re:Laureat
Wszystko fajnie, ale przyznaj się Kubo do błędu jaki popełniliście w X-Factorze z Kacprem. Gość wymiata i tego twojego Michałka Szpaka (choć z grubsza do niego nic nie mam) zmiata z powierzchni ziemi. Jego interpretacja REMu czy pozostałych wprost niesamowita. O niebo lepsza niż Szpak i jego "Dziwny ten świat". Pozdro!
Czasem nawet Jakub Władysław Wojewódzki się myli w sprawach muzyki i mógłby wziąć na to poprawkę. ;) -
A ja się zgadzam z Kubą całkowicie! To, że Sikora wygrał mam talent nie oznacza, że był najlepszy. Po prostu zagłosowało na niego najwięcej osób. Ja tam osobiście wolę prawdziwych twardzieli, a nie takich dziwnie zmanierowanych chłopców, którzy zakładają koszulkę z czachą, żeby się podrasować i otwierają szeroko buźkę - jak pani na muzyce w podstawówce kazała. Naprawdę Szpak chyba ma większe jaja od Sikory. Coś jest w tych nazwiskach, bo szpak to taki niegrzeczny ptaszek, a sikora taka ładna... -
a Słońce wiruje wokół Ziemi. Jedno i drugie to najczystsza prawda.
PS. Kto lub co to jest Materna?