Prezentownik - 120 pomysłów na świąteczne podarunki

(2)
Co roku w grudniu wydajemy w „Polityce” autorski „Prezentownik” – przewodnik po mnogości wymarzonych podarków. Przygotowując nasze propozycje staramy się wybrać te, które sami chcielibyśmy dać lub otrzymać.
  • 2011-12-08 12:04 | jozue

A ja każdemu w rodzinie kupuje po 3 złote na chybił i trafił

i mam prezenty z czaszki
  • 2011-12-11 12:01 | Zofia

Re:Prezentownik - 120 pomysłów na świąteczne podarunki

A moze rzad zdobyl sie na gest i zrobil upominek dla spoleczenstwa polskiego, ktore utrzymuje go ? Mam liste do Mikolaja : znacjonalizowac transport kolejow, zeby mozna bylo swobodnie poruszac sie, wycofac sie z NATO i pieniadze te przeznaczyc na sluzbe zdrowia, zlikwidowac senat, nagrody, premie i trzynastki w budzetowce i za te pieniadze obnizyc koszty mieszkan, opodatkowac kosciol i odseparowac go od rzadu i za oszczedzone pieniadze obnizyc ceny benzyny i opalu, opodatkowac spekulacyjne operacje finansowe i w ramach zaoszczedzonych pieniedzy ustalic minimum socjalne. To nie jest zadna laska bo te pieniadze i tak ida z kieszeni podatnikow. To bylby dla Polakow wspanialy upominek pod choinke.

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną