Wyszukaj na forum
Forum
Mea pulpa
(10)
Był taki czas, kiedy jej nazwisko i twarz znali wszyscy. Manuela Michalak, bohaterka pierwszej edycji programu „Big Brother”. Manuela triumfalnie wróciła na rynek, występując w teledysku wokalistki Edith, znanej z show „Droga do gwiazd”. Wielki powrót obydwu pań jest zapowiedzią tego, że zaraz, jak tylko o nich zapomnimy, one znowu wrócą.
-
powrót
Dosyć. Błagam Pana o felietony .Komentowanie durnot ,godzi w Pana innteligencję. DOSYĆlenistwa. -
-
Re:Mea pulpa
Dla mnie ta rubryka jest żenująca. Przestało mnie to śmieszyć w momencie kiedy skończyłam 20 lat. -
-
wpis został usunięty
......... -
-
Re:Mea pulpa
Uczmy się od starożytnych jak osiągać sukces. Cytat nieco przerobiony A poza tym sądzę, że TVP należy zniszczyć -
-
Coraz bardziej podobaja mi sie komentarze.
Grafomanie analfabety oczywiscie sobie odpuszczam, nie zamierzam babrac sie w glupocie i idiotyzmach przepisanych z brukowcow. Zastanawiam sie tylko nad talentami jezykowymi autora. Mea pulpa... lubie zagadki i sobie przetlumaczylem, zreszta znam pare jezykow, lacine nie za bardzo. Natomiast skads mi wiadomo, ze bluzgajacy tu pan to kompletne beztalencie jezykowe, wrecz analfabeta nie znajacy zadnego jezyka w stopniu zadowalajacym, w miernym swoj ojczysty. Czyzby to kompleksy tego gatunku nakazaly mu uzyc obcojezyczny, zreszta niezbyt ambitny zwrot, by zablyszczec? Ej, wiesniaczku, moze lepiej po swojemu napisac, ze lubisz blyszczec, zenujaco, ale jednak... -
a mnie się nie podoba twój komentarz, @A
Autor tej rubryki językowo jest akurat utalentowany - w przeciwieństwie do ciebie, wieśniaczku...
O czym dobitnie świadczy twoja wypowiedź, gdzie ani funkcja ani forma ma miejsce... -
Szpak to TWOJA żenująca pomyłka
...wielka szkoda, że dla nachalnej (!... tak ! bo taką była !) promocji Szpaka zdeptałeś po drodze kilkoro naprawdę utalentowanych wokalistów. W tym jednego, którego miałeś pod pieczą -młodego Norwega Matsa- wymanewrowałeś tak, by się pozbyć konkurencji dla Michała.
A przecież wystarczyło SŁYSZEĆ to, co zaprezentował Michał już na 1. przesłuchaniu
(że o WIDOKU nie wspomnę - to żenujące "choreło", to preensjonalne rzucanie się po scenie, mizdrzenie się do publiczności)
Jak w minoderyjny sposób okaleczył niesmiertelny utwór Niemena, na który po prostu nie starczyło mu ani GŁOSU ani GŁOWY.
Z wielu oznak , z wielu obejrzanych programów wnoszę, Kubo , że ty po prostu NIE MASZ SŁUCHU (muzycznego)