Optymiści zdrowieją szybciej

(6)
Aby leczyć, trzeba się tego nauczyć. A kto wie, jak chorować? Współczesna nauka daje pewną podpowiedź.
  • 2011-12-18 20:30 | joanna kopytowska

a figę

Jestem urodzoną optymistką i dlatego poddałam się operacji która,okazało się wogóle nie była potrzebna ,operacja się nie udała i popadłam w straszne tarapaty z krórych wygrzebuję się do dziś a nadzieja na pełną rehabilitację jest bliska zeru , nie doradzam nikomu pesymizmu ale zdowy SCEPTYCYZM , coś takiego czego uczą kierowców w Kanadzie , prowadząc samochód zakładaj że jeździsz wśród samych idiotów
  • 2011-12-19 17:02 | Michał

Re:Optymiści zdrowieją szybciej

No to pech, ale tym bardziej optymizm się przyda, pozdawiam.
  • 2011-12-20 22:09 | anty

Gdyby pani byla prawdziwa optymistka, to uznalaby pani, ze to cos samo przejdzie, a na operac¨je szkoda czasu i zdrowia....
  • 2011-12-22 19:52 | joanna kopytowska

łatwo tak mówic po fakcie , oczywiście że wszystko byłoby inaczej gdybym task postąpiła ale zawsze miałam delikatne zdrowie dlatego posłuchałam ,niepotrzebnie rady lekarza ,sama byłam przeiwna operacji i teraz zrozumiałam że czesto lekarze ordynują niepotrzebne zabiegi działając pod wpływem takiego jakiegos prawa parkingsona,nadymaja swoja ważnosc kosztem zdrowia i swiętego spokoju pacjenta , w ogóle lepiej byc młodym pieknym i bogatym , a biednem wiatr w oczy zawsze ,nawet w ewidentnej biedzie dobrego słowa nie usłyszy tylko połajanki i głupie bo po fakcie rady , dla innych to ja mam dobra radę , lekarzy omijac a jak juz to wybierać tych sprawdzonych ,trzexwy sąd w przypadku własnego zdrowia jest jednak mitem bo co cjak co ale zdrowie to nasze najwieksze dobro i przynjamniej aj jestem na jego punkcie wyraźnie przewraźliwiona
  • 2011-12-21 07:49 | atsamo

No jak można coś takiego jak "Optymiści zdrowieją szybciej" napisać i to w dodatku w dziale nauka. Trąci to Kaszpirowskim.
  • 2011-12-21 08:04 | mnbvcx

a zdanie "pesymisci choruja dluzej" brzmi bardziej naukowo?

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną