uboku
to chyba jakiś japoński styl kompozycji roślinnych?
Wyszukaj na forum
Forum
Rozmowa o Mrożku z Susaną Mrożek
(8)
O życiu w Nicei u boku Sławomira Mrożka, o miłości od pierwszego wejrzenia, teatrze i restauracjach, które prowadziła - mówi Susana Osorio Mrożek.
-
-
Re:Rozmowa o Mrożku z Susaną Mrożek
Pięknie się to czyta. Pani Mrożkowa jest jak Pan Mrożek. Dalszego pięknego życia ! -
Na temat japońskich kompozycji nic w necie nie znalazłem, natomiast na stronie Słownika PWN coś takiego: "◊ Znajdować się, stać, pozostawać, być u czyjegoś boku «znajdować się bardzo blisko kogo, być w czyim towarzystwie»" -
-
Zycie z Polakiem do latwych nie malezy, ale tez nie ma czasu na nude. W zasadzie to gratuluje udanego zycia z Mrozkiem. JB. -
Wspaniała kobieta.Chciała bym miec takie zdjecie,tyle wyrażajace,jak na stronie tytułowej artykułu.Pozdrawiam Panią Susanę. -
UBOKU
życie z tym facetem jest pewno piekłem, z pewnością się postarał żeby jego piekło stało się jej piekłem. Można mieć nadzieję że nie tylko sado-maso. -
Masz Waść tak bogatą wiedzę o życiu prywatnym Mrożka, że nie pozostaje chyba nic innego jak w te pędy ostrzec nieświadomą kobiecinę, choć jeśli oboje lubią to może nie ma o czym gadać...? W każdym razie strzelać Suzanna potrafi, więc jak Sławomir przesadzi to nie wiem, nie wiem. A już całkiem (a może nie całkiem) out of topic, dobrze poczytać o freudowskim mechanizmie projekcji, może to coś da, kto wie?