Wyszukaj na forum
Forum
Pielgrzymka szalikowców do Częstochowy
(12)
Po raz czwarty kibice różnych klubów piłkarskich modlili się na Jasnej Górze. I nie byłoby o czym mówić, gdyby nie wymowne szczegóły.
-
-
Re:Pielgrzymka szalikowców do Częstochowy
No więc ja też tego nie pojmuję.Pewnie tak już musi być,że
niektórzy politycy i publicyści prawicy,w swej nienawiści do
premiera,zrobią wszystko,by mu dołożyć.Ale księża z kibolami
i Staruchem?
A może się mylę,może dobrze,może będą mieli zbawienny,dobry wpływ
na naszych dzielnych kibiców i wszystko pójdzie w dobrą stronę?
PS.Mam przyjaciela (od 45 lat),zwolennika prawicy.Troszkę się
wstydzi czasami.... -
Spróbuję krótko wyjaśnić
Po prostu kibice to prawdziwi patrioci. Staruch to jeden z najwartościowszych ludzi w Polsce.
Nie tak jak Owsiak... ten język knajacki, czerwone spodnie słusznie budzą sprzeciw Prawdziwych Polaków -
kolana
Jedni na kolanach przed Rydzykiem, inni (np. bloger Szostkiewicz) na kolanach przed Tuskiem. Żadna różnica. -
Jakiś cytat z artykułu na poparcie Twojej tezy? -
Teza? To twoja interpretacja, nic mi do niej, ale ja całościowo o Twórczości blogera. -
To ja w takim razie napiszę swoją opinię.
Uważam, że Pan Szostkiewicz uważnie wyłapuje przypadki hipokryzji w Polsce.
Twoja kąśliwa uwaga może wynikać z tego, że osobiście "dotknął" Cię temat szalikowców na pielgrzymce.
-
A jaki jest sens owego szalika z napisem Wilno-Lwów?
Kibice szykują się do wojny z Litwą i Ukrainą? -
kolejny dowód na to, że Bóg to fikcja. A liczą się tylko biznesy najjaśniejszej z najjaśniejszych partii. -
Będzie werbunek do bojówek.
Niedługo usłyszymy o prawicowych bojówkach, salezjanie nic nie będą wiedzieć. -
Nie każdy kibol jest kibolem. -
Konfident policyjny
Ten cały " staruch " to życiowy nieudacznik z nizin społecznych pochodzący z małej podwarszawskiej miejscowości jest zwykłym policyjny kapusiem - wypuścili go z aresztu gdzie przebywał jako podejrzany o rozbój ,ciężkie pobicie niewinnego człowieka na warszawskiej starówce ( kara 12 lat więzienia ) po paru miesiącach z groteskowym wyrokiem w zawieszeniu ? Toż to jawna kpina z polskiego prawa oraz uczciwych obywateli mających na utrzymaniu polskie sądy oraz tych niedouczonych życiowych nieudaczników z polskiej policji którzy po 15 latach nic nie robienia przechodzą na wysokie emerytury i zdrowa tkanka społeczeństwa ma na utrzymaniu tą mundurowa swołocz przez kilkadziesiąt lat ! Widać ewidentnie że polska policja na samą myśl o Euro 2012 popada w obłęd zachowując się irracjonalnie jak małe dziewczynki we mgle i szuka informatorów oraz płatnych kapusiów wśród polskich bandytów członków kibolskich faszystowskich bojówek którzy w zamian za zwolnienie ich z odpowiedzialności karnej oraz przymkniecie oka na ich przestępcze działalności ( handel na stadionach narkotykami )będą donosić na szumowiny oraz faszystowskie śmiecie ze swojego środowiska