Irena Jarocka nie żyje

(8)
W wieku 65 lat po nieudanej walce z nowotworem odeszła Irena Jarocka, znana z takich przebojów, jak m.in. "Odpływają kawiarenki" i "Motylem jestem".
  • 2012-01-22 16:20 | anty

Irena

Na tym zdjeciu z liscmi przypomina Jacqueline Kennedy.
  • 2012-01-22 17:30 | joanna kopytowska

Re:Irena Jarocka nie żyje

Bardzo miłe komentarze po śmierci tej uroczej ,pięknej kobiety i wspaniałej piosenkarki .Była wcieleniem słowiańskiego uroku ,jej piosenki to niezapomniany kanon polskiej piosenki w najlepszym wydaniu .Nie siliła się nigdy na piosenkę aktorską ale jej piosenki były jednak pełne poezji i magii .Osierocila nie tylko swoją Rodzinę ale licznych bardzo wielbicieli Jej piosenek i Jej sposobu ich interpretacji .
  • 2012-01-22 17:01 | szczecinianka

Wielka szkoda.Piękna i taka ciepła kobieta a także dobra piosenkarka.Niech Jej ziemia lekką będzie.Szkoda.Wyrazy współczucia rodzinie.
  • 2012-01-22 17:02 | szczecinianka

Wielka szkoda.Piękna i taka ciepła kobieta a także dobra piosenkarka.Niech Jej ziemia lekką będzie.Szkoda.Wyrazy współczucia rodzinie.""""""""
  • 2012-01-22 17:03 | szczecinianka

Wielka szkoda.Piękna i taka ciepła kobieta a także dobra piosenkarka.Niech Jej ziemia lekką będzie.Szkoda.Wyrazy współczucia rodzinie.""""""""
  • 2012-01-22 17:18 | Marcin Gruza

Bardzo, bardzo bedzie Pani Irenki brakowac [*]
  • 2012-01-24 17:06 | Marlena

Trochę zdenerwowało mnie stwierdzenie w artykule, że Pani Irena "przegrała walkę z rakiem". Mamy skłonność oceniania wszystkiego w kategoriach przegranej i porażki. Nie dla wszystkich jednak terminy te oznaczają to samo. Być może Pani Irena nie miała poczucia porażki. Może to, że udało jej się nie załamać i prowadzić aktywne życie pomimo choroby, uważała za swoje zwycięstwo. Przecież z chorobą zmagała się kilka lat.
  • 2012-01-25 18:06 | Binia

Jedyną piosenkarką której kariera trwa ciągle w Polsce jest M.Rodowicz,szkoda,że pani Irena 20-lat temu zniknęła.
    A "Kawiarenki"kojarzą mi się z dzieciństwem.

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną