Wyszukaj na forum
Forum
Właściciel imperium Polsatu - Zygmunt Solorz-Żak
(8)
Zygmunt Solorz-Żak w biznesowej karierze wielokrotnie grał ostro. I wygrywał, choć wszyscy wróżyli mu porażkę. Teraz kupił operatora sieci Plus. Znów wygra?
-
-
Re:Właściciel imperium Polsatu - Zygmunt Solorz-Żak
Nie wierzę w sukces sieci bezprzewodowych w miastach. A i na prowincji nie jest mi potrzebny tak szybki internet, w którym limit nawet przypadkowo wyczerpie mi się po jednej dziesiątej okresu rozliczeniowego. I dlatego chociaż jestem w zasięgu sieci Solorza nie skorzystam z jego oferty -
Oczywscie ze tylko i wylacznie siec bezprzewodowa. Mieszkam w USA, wiem co mowie. P. Solorz wyprzedza polskich tzw. biznesmenow o cala epoke. -
Czy to tekst sponsorowany, bo czta sie zupelnie jak hymny pocjwalne na temat kim ir sena -
-
Dlatego, że to Polak, życzę mu SUKCESU.. Dla mnie to wzor do nasladowania. -
Cos mi sie tu nie zgadza ....Autor pisze ze technologia 4G i jej wersja LTE jest dopiero we wstepnej fazie i to tylko na modemy internetowe...nie ma komorek, smarphones? Panie autorze wlasnie pisze to z mojego smartphone I to w dodatku Najlepszego smartphone na rynku HTC EVO i korzystam z 4G zeby czytac Polityke w internecie. Mieszkam w USA i kazda firmament telekomunikacyjna tutaj ma usluge w 4G a dwoch najwiekszych operatorow ATT i Verizon oferuke kilkanascie smartphone, tablets, modems w wersji 4G LTE...Pan Soloz zrobil swietny business, a Polska potrzebuje glebokiej modernizacji a ludzie tacy jak Soloz tylko ja przyspiesza i pewnego dnia bedziemy w elicie technologicznej, bo Polacy sa bardzo entuzjastyczni do nowin....powodzenia wszyscy zapalency technology..... -
Cos mi sie tu nie zgadza ....Autor pisze ze technologia 4G i jej wersja LTE jest dopiero we wstepnej fazie i to tylko na modemy internetowe...nie ma komorek, smarphones? Panie autorze wlasnie pisze to z mojego smartphone I to w dodatku Najlepszego smartphone na rynku HTC EVO i korzystam z 4G zeby czytac Polityke w internecie. Mieszkam w USA i kazda firma telekomunikacyjna tutaj ma usluge w 4G a dwoch najwiekszych operatorow ATT i Verizon oferuke kilkanascie smartphone, tablets, modems w wersji 4G LTE...Pan Solorz zrobil swietny business, a Polska potrzebuje glebokiej modernizacji, a ludzie tacy jak Solorz tylko ja przyspiesza i pewnego dnia bedziemy w elicie technologicznej, bo Polacy sa bardzo entuzjastyczni do nowin....powodzenia wszyscy zapalency technology.....