Już się bałam, że KW zniknął z Polityki (tak, wiem, że masa osób, które będą się wypluwać pode mną, marzy o tym, ale ja nie). Pozdrawiam Wielbicieli!
PS. Jedyne, czego mi żal, to wypromowania przez Kubę Wodzianki...
Wyszukaj na forum
Forum
Mea pulpa
(8)
Na polskim rynku medialnym pojawiła się nowa jakość. Grycanki. Cztery miłe pyzate panie, które zaczęły bywać na salonach stolicy, budząc z miejsca agresję teoretyków branży. Że znikąd, że nie ubrane dość stylowo, że co robią, że kupują sobie popularność. Brzydcy i niezdolni zaatakowali zamożnych. Bo nie może być tak, że tata produkuje lody, a one się bawią w śmietankę.
-
-
-
Re:Mea pulpa
Kuba nie zniknął, ale jeden z kawałków mu wycięli. Ten o wyroku na Dodę. Panie Kubo, widać, że z religijną cenzurą nawet Pan nie wygrywa. Możemy sobie podać ręce; ja wydałem utrzymaną w podobnym stylu książkę i też jest najwyraźniej zapis na wspominanie o niej.
Z bluźnierczymi pozdrowieniami
homoscribens@op.pl
"" -
Gratuluję odwagi, panie Kubo. Ja nadal słowa "prawo" i "sprawiedliwość" czytam z dreszczem na całym abdanku :) -
Adamczyk rzeczywiście stoczył się i skompromitował, żenada miesiąca porównywalna do Skrzyneckiej, która na łamach jakiegoś szmatławca chudnie pod okiem męża - albowiem ponieważ dlaczego ?! ;-/ -
zupełnie się nie zgadzam z tekstem na temat Grycanek. Same się pchały do showbizu, to niech ponoszą konsekwencje. Wyglądają jak dawniej Rosjanki na bazarze i nic ciekawego do powiedzenia nie mają. Nieraz Pan wyśmiewał inne osoby tylko z powodu tuszy, a czemu w tym przypadku zwrot o 180 stopni? Czyżby chodzi o to, o co zawsze chodzi, jak nie wiadomo o co chodzi? -
Bo tak naprawdę to pilotem całej eskapady był samochód wiozący wnuczkę pani Beaty.I kiedy wnusię dopadła biegunka,to efekt tejże dolegliwości( niezła plama o wyobrażalnej przez wszystkich konsystencji i kolorze)znalazłszy się na prawym pasie jezdni spowodował ,że następny samochód (w nim jechała babcia Beata) wpadł w niekontrolowany poślizg.A że istniało ryzyko ,jakoby następne środki transportu wpadły w podobne tarapaty stąd początkowe nagłośnienie zdarzenia. -
p.Kuba,oj chyba się panu poziom obsunął,oj znikła mea,została pulpa...