Kawiarnia literacka

(5)
Dziwnie być dorosłym. Powinienem był się przyzwyczaić, ale wciąż nieco dziwnie.
  • 2012-02-08 12:15 | Magda

Gangsterzy i gryzipiórki

A mówią, że bezrobocie w Polsce. I gzie to bezrobocie ja się pytam. Przecież o tą szafę wykonawcy powinni się bić
  • 2012-02-08 22:51 | joschka68

Re:Kawiarnia literacka

Tego się już nie da czytać. Az szkoda, że taki talent językowy, jaki niewątpliwie posiada Pan Dehnel tak się marnuje. Pustka w głowie autora jest po prostu porażająca! Nie wiem jak można pisać takie manieryczne pierdoły. Łudziłem się, że Lala była wypadkiem przy pracy.Zastanawiam się tylko kto w tym kraju czyta (i hołubi) to grafomaństwo. Czyżby nasza ęnteligencja z awansu leczyła kompleksy karmiąc się fantazmatami o porcelanie miśnieńskiej?
  • 2012-02-08 22:57 | joschka

Re:Kawiarnia literacka

Tego się już nie da czytać. Az szkoda, że taki talent językowy, jaki niewątpliwie posiada Pan Dehnel tak się marnuje. Pustka w głowie autora jest po prostu porażająca! Nie wiem jak można pisać takie manieryczne pierdoły. Łudziłem się, że Lala była wypadkiem przy pracy.Zastanawiam się tylko kto w tym kraju czyta (i hołubi) to grafomaństwo. Czyżby nasza ęnteligencja z awansu leczyła kompleksy karmiąc się fantazmatami o porcelanie miśnieńskiej?
  • 2012-02-10 10:58 | kakaz

Cóż

Zapewniam że każdy kto w Polsce budował dom ( obojętnie czy sam, firmą czy u developera) miał te same problemy proszę Pana.... Pana artykuł, fajnie napisany, opisuje do bólu tuzinkową sytuację...
  • 2012-02-14 02:40 | KZL12

Bo się w Polsce skończył cud europejskich standardów

Tekst nadający się do magazynu konsumentów, ale autor ma racje, że skarży się na fachowcow. I na to, ze w Polsce nastąpił koniec europejskich standardów: http://kadmos-europa.blogspot.com/ A to pamiętacie: "I paszkwil rąbnął na pewną pralnię, że w pralni było niekulturalnie".

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną