Wielkie zmiany w kierownictwie policji

(6)
Takich ruchów kadrowych w policji nie było nawet, kiedy po wyborach zmieniały się rządy. Teraz rząd jest stary, ale komendant główny nowy. I ma dużo pomysłów personalnych.
  • 2012-02-09 01:57 | max

korupcja....

• 2012-02-09 11:57 | Marco

Re:Wielkie zmiany w kierownictwie policji

Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że zarządzający naszym pięknym krajem zachowują się jak ćmy w obliczu ognia. Podejmują decyzje które w konsekwencji przynoszą im zamiast korzyści same straty ( konflikt w służbie zdrowia, ACTA, podwyżki w służbach, reforma emerytalna ) . Teraz sprawa przeniosła się na poziom policji. Zastanawia mnie co się będzie działo gdy Policja popełni błędy w trakcie trwania EURO. Pewne wyobrażenie na ten temat daje sytuacja jaka zaistniała wokół tragedii małej Magdy. Na ogół żadna instytucja nie toleruje rewolucyjnych zmian.
  • 2012-02-09 13:01 | only Palikot

dlatego pani oderwanie od rzeczywistości Mucha, powinna znaleźć czas w tygodniu na msze świętą i modlitwę o to, żeby fanom piłki nożnej nie odbiła biała gorączka, po browarach sprzedawanych na stadionach.
  • 2012-02-09 18:15 | axiom1

Dyktatura Tuska zaczyna sie bac. Nastepuje proces odschetyniania policji. Ale nie tylko zmiany kadrowe. Gliny dostaly podwyzki po 300 zl na glowe na miesiac i tysiace nowej gliny jest przyjmowana do policji.
    To sie zda na nic. I tak przed koncem tego roku rezim upadnie.
  • 2012-02-10 15:25 | Vicmac

Każda burdelmama wie, że jak w interesie coś zaczyna szwankować, to się panienki wymienia, a nie przenosi do innego pokoju.
  • 2012-02-10 16:13 | g-ww

Zmieniają się ustroje ,takie same narzędzia .W pewnym momeńcie niezrozumiałym ,aberacyjnym, ratuje się wymianą kadr.Celowalł w tym Generał.Tu nie o Schetynę chodzi.Tu metodą ratowania skóry jest ruch a nie cel.Itych ruchów za dużo jak na wytrzymałość społeczną.Ajak się wycofać/?Żal mi premiera .Przez tą aferę hazardową stracil przyjaciela i człowieka do roboty.Solo zaczyna tonąć.

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną