Zasady publikowania
komentarzy znajdziecie
Państwo pod tym adresem.

Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!

 

Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!

Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
 

Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
 

Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.

Ziołowa symfonia na talerzu

(2)
Zioła są jak nuty. Można z nich wyczarować niejedną symfonię smaków.
  • 2014-05-21 01:05 | bartekte

    tak jak każdy dobry przepis...

    tak jak każdy dobry przepis tak i ten artykuł dokumentnie został spierniczony vegetą. do ciężkiej anielki! jak można tak wspaniałą rybę psuć czymś co trudno nawet przyprawą nazwać?!
    naukę gotowania zacząłem od wyrzucenia vegety z kuchni. najlepiej świeże (w ostateczności suszone) zioła, sól i masło i możemy przyrządzić multum smakowitych dań. do czorta z glutaminianem sodu!
    a na sam koniec. do świeżej ryby, albo wypłukanej w wodzie lub mleku, nie trzeba cytryny. pstrąg ma wspaniałe delikatne mięso, które skąpane w maśle to po prostu poemat. cytryna w przypadku dań może posłużyć może do ceviche albo do przepisu, który tego wymaga. kiedyś cytryną maskowano nieświeży zapach ryb, teraz lepiej ją wycisnąć do herbaty.
  • 2015-03-07 19:11 | Agnieszka48

    Re:Ziołowa symfonia na talerzu

    Pysznie ta rybka wygląd. Wczoraj jadłam podobna w restauracji Mekong w Krakowie. Właśnie szukałam przepisu :)