Wyszukaj na forum
Forum
Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!
Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!
Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.
Janina Ochojska: Nie sądziłam, że Sejm jest taki oblężony
(3)-
Dla kogo Sejm?
Wyglada na to, ze obecnie budynek Sejmu RP to juz niemal prywatna wlasnosc cpuna-ogrodnika Kuchcinskiego! -
Re:Janina Ochojska: Nie sądziłam, że Sejm jest taki oblężony
Twierdzenie, że do Sejmu RP jest trudniej się dostać niż do Sarajewa w okresie oblężenia, jest mocno przesadzone. W Sarajewie do osób próbujących dostać się do miasta strzelali snajperzy. Straż Marszałkowska jak na razie broni palnej przeciwko protestującym przed gmachem Sejmu nie używa. Nie zmienia to jednak faktu, że parlament demokratycznego państwa powinien być dostępny dla obywateli - także tych, którzy nie zgadzają się z polityką partii mającej obecnie większość w Sejmie. -
Re:Janina Ochojska: Nie sądziłam, że Sejm jest taki oblężony
Ale wstyd. Na cały świat wstyd (założycielka PAH jest rozpoznawalna na świecie).