Recenzja filmu: „Podróż na sto stóp”, reż. Lasse Hallström
Zderzenie kuchni
Gotowanie na ekranie stało się modne.
Helen Mirren w roli restauratorki
Dreamworks/materiały prasowe

Helen Mirren w roli restauratorki

Gotowanie na ekranie stało się modne. W projekt „Podróż na sto stóp” zaangażowali się w charakterze producentów Steven Spielberg i Oprah Winfrey, a reżyserię powierzono Lassemu Hall­strömowi (autorowi m.in. „Co gryzie Gilberta Grape’a” i „Czekolady”). Zapowiadała się prawdziwa filmowa uczta.

Podróż na sto stóp, reż. Lasse Hallström, prod. USA, 122 min

 

Wykorzystałeś swoją miesięczną pulę 10 tekstów z POLITYKI dostępnych nieodpłatnie w naszym serwisie.
Pełną treść tego i wszystkich innych artykułów otrzymasz wykupując dostęp do Polityki Cyfrowej.

Poleć stronę

Zamknij
Facebook Twitter Google+ Wykop Poleć Skomentuj

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną