Recenzja książki: Barbara i Piotr Adamczewscy, „Kuchnia w kawalerce i apartamencie”

Doktorat kulinarny
W swojej nowej książce Barbara i Piotr zaprezentowali 400 przepisów. I - co niesłychanie ważne - poprzedzili je czterema lekcjami.
materiały prasowe

Miałem problem! Musiałem szybko zrobić coś smacznego dla dwóch osób. I to bez chodzenia po zakupy. Sięgnąłem po książkę Adamczewskich „Kuchnia w kawalerce i apartamencie”. Zacząłem kartkować i wśród 400 przepisów znalazłem spaghetti z grzybami, na które akurat miałem w domu wszystkie komponenty, włącznie z pieczarkami oraz mascarpone. Pokroiłem dymkę i ząbek czosnku, przecisnąłem przez praskę i w 10 minut machnąłem według przepisu pyszny sosik do gotującego się już spaghetti.

Wykorzystałeś swoją miesięczną pulę 10 tekstów z POLITYKI dostępnych nieodpłatnie w naszym serwisie.
Pełną treść tego i wszystkich innych artykułów otrzymasz wykupując dostęp do Polityki Cyfrowej.

Poleć stronę

Zamknij
Facebook Twitter Google+ Wykop Poleć Skomentuj

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną