Wyszukaj na forum
Forum
Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!
Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!
Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.
Kiedyś w mediach, dziś na aucie. Co robią byli politycy?
(5)-
Jak oni się mają
Zabełtał im w głowach łyk wielkiej polityki, dziś Anonimowi Abstynenci! -
Re:Kiedyś w mediach, dziś na aucie. Co robią byli politycy?
Wszyscy w/w sądzili,ze będą dożywotnio przy korycie w Sejmie lu na synekurach-ciepłych posadkach Skarbu Państwa. Zapomnieli, że jeszcze sa wyborcy i konkurenci. -
Dlaczego Pani kłamie, Pani Radaktor?? Proszę o sprostowanie Pani domyśleń co do mojej osoby i moich związków! Jeżeli Pani tego nie zrobi, po raz ostatni rozmawiam w ogóle z Polityką, a tymbardziej z Panią. Dobrze Pani wie, o co chodzi. Proszę już więcej do mnie nie dzwonić, bo Pani nie słucha co się do Pani mówi. -
Jest Pani niemożliwa. I tak juz nie gadam z Polityką, a powód jest czytelny.
Skąd Pani jest pewna, że mam nowego partnera? Partnera mam jednego i tego samego, stałego od lat. Bardzo proszę to poprawić. ...... -
O kilku osobach wymienionych w tym artykule wolałbym przeczytać, iż czekają na warunkowe skrócenie wyroku. :/