Wyszukaj na forum
Forum
Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!
Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!
Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.
Brunon Kwiecień skazany na 9 lat więzienia. Kim jest człowiek, który chciał wysadzić Sejm?
(4)-
Człowiek, który chciał wysadzić sejm
zamierzał podjechać zajechać do budynku parlamentu czołgiem wyładowanym kilkoma tonami materiałów wybuchowych. Ludzie, czy tu komuś sufit nie spadł się na łeb, jak mawiał Siara? -
Re:Brunon Kwiecień skazany na 9 lat więzienia. Kim jest człowiek, który chciał wysadzić Sejm?
"Spektakularna operacja wymierzona w domniemanego terrorystę miała pokazać, że cywilna służba kontrwywiadowcza jest skuteczna..."
Do tego stopnia skuteczna, że znaleźli mało rozgarniętego gamonia, którego namówiono do gawędzenia o przygotowaniu zamachu. Wprawdzie gamoń nie zrobił nic, za co można by go było zapuszkować, ale komu to szkodzi, poza zapuszkowanym? -
Re:Brunon Kwiecień skazany na 9 lat więzienia. Kim jest człowiek, który chciał wysadzić Sejm?
To ja też jestem terrorystą bo mam w domu saletrę amonową olej i niejedną metalową rurę.... Cała polska wieś to terroryści -
Jakie służby taki zamach.
Aresztowanie Kwietnia w chwili gdy ładuje worki z nawozami do SKOTA to byłby najlepszy moment, tymczasem ABW postanowiła go aresztować, kiedy przekonała się, że Kwiecień ich zwodzi i żadnego poważniejszego działania z jego strony nie będzie (czyli nie dostaną mocnych dowodów-być może od początku w to nie wierzyli). Zamiast wykonać kroki ABC to oni zrobili AB...W. No chyba, że są tak słabi, że nie potrafią upilnować gościa który zamierza kupić SKOTA i tonę saletry?! Zuchom trzeba było zlecić. A to co wyprawia się z sądzeniem Kwietnia to przypomina mi film "Układ zamknięty". Nadzieja w Sądzie Najwyższym.