Wyszukaj na forum
Forum
Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!
Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!
Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.
PiS przejmuje sejmik śląski. Wystarczyło przekupić Kałużę
(13)-
precz ze sprzedawczykami
Kałuża to kanalia i zdrajca. Napluł w twarz swoim 25 tysiącom wyborców. Nie będzie spał spokojnie. Niezadowoleni wyborcy będą za nim jeździć z transparentami, judasz, zdrajca, łotr to najłagodniejsze określenia. -
Re:PiS przejmuje sejmik śląski. Wystarczyło przekupić Kałużę
Panie redaktorze, jak pan wie to na Śląsku takich jak on określa się jednym słowem "ciul". -
Skandal!
Takie oczywiste oszustwo powinno powodować unieważnienie wyboru tego polityka.
Do sądu z nim! -
Jak ludzie PO określają przejście Arłukowicza do Tuska? Dr. A. dostał stanowisko ministra. -
Ja nie widzę w tym nic dziwnego. PIS przekupił cały naród, wic doświadczenie w korumpowaniu ludzi mają. -
Na niebieskim przycisku pod artykułem było napisane "skomentuj (0)". Myślę, że nie warto komentować zera. -
Miłość za pieniądze ma swoja nazwę której nie mogę publicznie podać ponieważ znam tylko nazwę ludową. -
Od dziś na określenie kogoś przewrotnego, zdrajcy i obłudnika powinno się mówić: "lojalny jak Kałuża". -
Beczka smalcu dalej nienażarta. Będzie mógł żreć dalej. Może pęknie, antypolski bandyta i oszust. -
Nie rozumiem czy ten Kałuża naprawdę liczy na to że to mu wyjdzie na plus? Kadencja się skończy i nikt nie będzie chciał z z nim mieć nic do czynienia - ani PO ani PiS (ci też nie darzą zaufaniem skaperowanych). To jest jego pierwszy i ostatni taki numer - to chyba oczywiste, a przecież na emeryturę się nie wybiera. To nie heroiczna lojalność ale chłodna kalkulacja pokazuje, że to nie ma sensu... -
stok
Ten łajdak oszukał 25 tys. swoich wyborców. Ten człowiek jest oszustem i jest jak najbardziej słuszne oburzenie obywateli poszkodowanych przez tą" panienkę do towarzystwa".
Mam pytanie związku z tym nie czuje się pan oszukany jako rozumiem wyborca PiS za nepotyzm?
Kamiński i jego syn.
Propozycje korupcyjne niejakiego Chrzanowskiego?
Czy jak mawiał Kurski "ciemny lud wszystko kupi" ? -
A jak to bylo kiedys z ludzmi z partii Leppera? Aparat PiSowskiej mafii ma wprawe w tego typu przekretach! -
Po co wybory, skoro można potem wygranego przekupić stanowiskiem?