Wyszukaj na forum
Forum
Polityka.pl – strefa wolna od hejtu!
Szanowni Czytelnicy, Drodzy Użytkownicy naszego Serwisu Internetowego!
Od wielu lat udostępniamy Państwu nasze Forum internetowe oraz przestrzeń blogową dla Waszych komentarzy – także tych krytycznych. Jesteśmy wdzięczni za wszystkie, które są merytoryczne. Zależy nam bardzo, aby Państwa wpisy nie utonęły w rosnącej fali internetowego hejtu i niechlujstwa.
Warto, aby serwis POLITYKA.PL pozostał miejscem wartościowej wymiany poglądów, gdzie toczą się dyskusje, nawet zażarte, ale pozbawione mowy nienawiści. Zależy nam na tym, abyśmy wzajemnie traktowali się z szacunkiem. Chcemy, aby POLITYKA.PL była miejscem wolnym od radykalizmów i anonimowej, bezsensownej brutalności.
Słowem: zapraszamy serdecznie do dyskusji na naszych forach internetowych, do wyrażania opinii, polemik, do ocen, ale w formie przyjętej między kulturalnymi ludźmi. Kto chce się wyżyć – zapraszamy na inne portale. Być może to walka z wiatrakami, ale spróbujemy. Mamy dość językowych i emocjonalnych śmieci zasypujących plac wolności, jakim miał być i może być internet.
Wyszukano
(8)-
Kobiety w polityce
Witam, zastanawiam się ostatnio nad szansą kobiet w nadchodzących wyborach parlamentarnych. Z mojego okręgu startuje kilka i oczywiście żadna nie jest jedynką. Dlaczego tak jest? -
Re:To było historyczne referendum – bo nieudane jak nigdy przedtem
Było zbyt cicho na ten temat tak czy inaczej. W niedzielę nie było nawet info, gdzie mam iść głosować. Mam nadzieję, że do października będzie lepiej wszystko przygotowane. Kolejnej porażki PO nie zniosę, bo to rzutuje na wybór lokalny. -
Re:Platforma szerokim frontem na wybory: Dorn, Napieralski, Mazowiecki, ale bez Zalewskiego
Ja też jestem zaskoczona listami PO. Pewniak z okręgu poznańskiego jest 3, a 1 zajmuje sportowiec. -
Re:Raport Polityki: Czy nadchodzą rządy ePiSkopatu
A ja uważam, że wygrana pis w nadchodzacych wyborach przeistoczy nas w państwo kościelne. Boję się, że zniechęceni i pewni wygranej wyborcy Platformy zostaną w domach. -
Re:Platforma idzie na wybory jako antyPiS i rezygnuje z tożsamości ideowej
Trzeba zrobić wszystko, żeby pis nie wygrał - racja. Ale nie można dać się wciągnąć w walki na arenie wielkiej polityki, zastanówmy się nad dzialaniem w swoim okręgu. -
Re:Platforma idzie na wybory jako antyPiS i rezygnuje z tożsamości ideowej
Platforma ma słaby grunt pod nogami, zamiast stawiać na doświadczonych i nie poszkalowanych polityków, wybiera osoby znikąd. Przykładem jest Ziółkowksi jako jedynka na listach PO w Poznaniu. -
Re:Referendum: bardzo drogie fiasko
Ludzie, może warto przestać interesować się wielką sceną polityczną a zadbać o własny ogródek? Kto z "wielkich, gadających głów" przejmie się naszym niezadowoleniem? Szkoda czasu na to. -
Re:WYBORY PARLAMENTRANE 2015
No wreszcie ktoś, kto jak ja nie jest obojętny. Otóż, jestem z Wielkopolski, u nas od x lat silne jest PO i całkiem dobrze im rządzenie wychodzi. W tych wyborach nie zmienię zdania i oddam głos na Platformę, aczkolwiek nie wiem na kogo jeszcze.