Archiwum Polityki

Kuchnia w Salonie

Tym razem Salon „Polityki” w Pile, organizowany jak zwykle przez naszą redakcję we współpracy z Hotelem Gromada i Telewizją Asta, został zamieniony w kuchnię. I to dosłownie. Goście imprezy Barbara i Piotr Adamczewscy (dziennikarze, autorzy książek kulinarnych) spotkanie zamienili w spór o to, która kuchnia jest lepsza – polska czy włoska. Dyskusja trwała dwie godziny, a sala – wypełniona do ostatniego miejsca – dzieliła się równo na zwolenników obu sposobów gotowania.

Polityka 26.2007 (2610) z dnia 30.06.2007; Do i od Redakcji; s. 100
Reklama
Ilustracja. Osoby czytające Politykę na różnych nośnikach.

Dołącz do nas!

Będziesz mógł czytać wszystkie teksty autorów „Polityki”.

Dołączam

Jesteś już prenumeratorem?

Zaloguj się >