O Polityce

Raport roczny Polityki 2012

Polityka

O roku ów

Rok 2012 obfitował w wydarzenia ważne dla POLITYKI. Od ponad 20 lat funkcjonowaliśmy na rynku prasowym jako spółdzielnia pracy; od 1 stycznia 2013 wydawcą tygodnika POLITYKA jest Spółka Komandytowa Akcyjna. Decyzja o przekształceniu została podjęta przez Walne Zgromadzenie dawnej spółdzielni jednomyślnie. Jesteśmy przekonani, że zmiana formy prawnej na bardziej elastyczną pozwoli nam lepiej dostosowywać się do zmian na wymagającym rynku prasowym.

Polityka 10.2013 (2898) z dnia 05.03.2013; Raport roczny Polityki 2013; s. 34

Codzienny newsletter „Polityki”. Tylko ważne tematy

Na podany adres wysłaliśmy wiadomość potwierdzającą.
By dokończyć proces sprawdź swoją skrzynkę pocztową i kliknij zawarty w niej link.

Informacja o RODO

Polityka RODO

• Informujemy, że administratorem danych osobowych jest Polityka Sp. z o.o. SKA z siedzibą w Warszawie 02-309, przy ul. Słupeckiej 6. Przetwarzamy Twoje dane w celu wysyłki newslettera (podstawa przetwarzania danych to konieczność przetwarzania danych w celu realizacji umowy).
  • Twoje dane będą przetwarzane do chwili ew. rezygnacji z otrzymywania newslettera, a po tym czasie mogą być przetwarzane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń.
  • Podanie przez Ciebie danych jest dobrowolne, ale konieczne do tego, żeby zamówić nasz newsletter.
  • Masz prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia swoich danych oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego.