Butchery and Wine *****
Adres: Warszawa, ul. Żurawia 22

Mięsożercy - wpuszczam was do raju. Nowy lokal przy ul. Żurawiej jest niewątpliwie tym miejscem, w którym przygotowują mięsa aniołowie. I to poczynając od przekąsek. 

Pieczony szpik kostny z sałatką z pietruszki i grillowanego chleba (28 zł) musi zadowolić najwybredniejszego smakosza. To samo dotyczy grasicy na grzance. A fakt, że grasicę można zjeść w Warszawie zaledwie w dwóch (czasem trzech) miejscach niewątpliwie spowoduje, że jej miłośnicy będą na Żurawią wracać, wracać i wracać.

Wykorzystałeś swoją miesięczną pulę 10 tekstów z POLITYKI dostępnych nieodpłatnie w naszym serwisie.
Pełną treść tego i wszystkich innych artykułów otrzymasz wykupując dostęp do Polityki Cyfrowej.

Poleć stronę

Zamknij
Facebook Twitter Google+ Wykop Poleć Skomentuj

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną