Ole Tapas Steak Restaurant ****
Adres: Warszawa ul. Bracka 2

Nawet na tle niezwykle silnej w tym miejscu Warszawy konkurencji ta mała, kilkustolikowa zaledwie, restauracyjka hiszpańska wypada dobrze. To zasługa świetnej kuchni i doskonałych produktów sprowadzanych spod Pirenejów. Szynka joselito nie odstrasza swoją wygórowaną ceną zarówno tych, którzy jej spróbowali, jak i tych, którzy tylko czuli jej zapach, widząc na półmisku na sąsiednim stoliku.

Tak było z nami. Patrzyliśmy z pięterka jak siedzący niżej czterej Włosi zamawiali już ósmy półmisek jamon joselito i różowe, ale w żółtej otoczce tłuszczyku, płaty suszonej szynki znikały w ich gardłach.

Wykorzystałeś swoją miesięczną pulę 10 tekstów z POLITYKI dostępnych nieodpłatnie w naszym serwisie.
Pełną treść tego i wszystkich innych artykułów otrzymasz wykupując dostęp do Polityki Cyfrowej.

Poleć stronę

Zamknij
Facebook Twitter Google+ Wykop Poleć Skomentuj

Ta strona do poprawnego działania wymaga włączenia mechanizmu "ciasteczek" w przeglądarce.

Powrót na stronę główną